Til contentmarketing.dk forside

Håndbogen til dig, der vil i gang med content marketing på et smalt budget

Læs e-bogen og vælg den taktik, der bedst passer til din forretning. Så får du chefen til at se værdien af content marketing.

Reaktioner fra læserne

Det er en flot bog - alt er meget pædagogisk og flot forklaret. Det vigtigste er, at det er en let forståelig DANSK bog om Content Marketing, som man NEMT kan læse. Taktikkerne er fint forklaret og forståelige, så bogen rammer rigtig godt på dem, der skal i gang med content marketing for første gang. "

Kenneth Karl Nielsen, Content Marketing Manager, Rejsesøgemaskinen travelmarket.dk

Jeg er begejstret – som i virkelig begejstret. Joakim Ditlevs e-bog med 5 Content Marketing taktikker formår på en appetitlig og letlæst måde at give både smag for og udførlige opskrifter til at arbejde professionelt med content marketing. Jeg giver bogen mine bedste anbefalinger og skal uden tvivl selv i gang. Indtil flere projekter blev dannet på nethinden ved første gennemlæsning og næste gennemlæsning bliver ledsaget af min notesbog og bedre tid i kalenderen. En operationel håndbog til os, der ikke er i tvivl om, at content marketing er vejen frem.

Dorte Møller Madsen, Social Selling Specialist, Stormvind

Lær om de 5 Content Marketing Taktikker

Om forfatteren

5 Content Marketing Taktikker er udgivet af Content Marketing DK og forfattet af Joakim Ditlev. Joakim er content marketing specialist, international speaker og medforfatter til Content Marketing Bogen - den første bog på dansk om content marketing. 

Han rådgiver og underviser virksomheder, der vil forandre deres marketing, så de kan bygge relationer og skabe efterspørgsel gennem nyttigt og inspirerende indhold.

Skriv til Joakim Ditlev på hej@contentmarketing.dk, hvis du har spørgsmål om e-bogen.

Content Marketing DK ApS - www.contentmarketing.dk

En guide til at vælge den taktik, der bedst støtter op om målsætningen med dit marketingarbejde.

Test inden du køber! 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få et gratis kapitel med alt om Smagsdommertaktikken. 

LÆS UDTALELSER  |  KØB EBOGEN  |  OM FORFATTEREN

KØB E-BOGEN HER

Det får du med fra 5 Content Marketing Taktikker

5 detaljerede beskrivelser af afprøvede content marketing taktikker, som trinvist forklarer, hvordan du kommer i gang.

Cases fra små og mellemstore virksomheder, som fortæller, hvordan de fik succes med hver af de fem taktikker. 

Afprøvede metoder til, hvordan du måler og dokumenterer resultaterne af din content marketing indsats.

37 letlæste sider med ordbog, liste over værktøjer og en masse nyttige tips til at løfte bundniveauet med content marketing. 

FÅ ET GRATIS KAPITEL

Bogen har været en fornøjelse at læse, og det kribler i fingrene efter selv at komme i gang. På bedste spiselige facon præsenterer bogen konkrete redskaber, som selv den mest uerfarne content marketeer kan gå i krig med. Bogen er godt, pædagogisk skrevet, så alle kan forstå kernen ”i æblet”, og illustrationerne gør bogen interessant og vedkommende. Thumps up herfra – bestemt alle pengene værd!"

Stine Rix, Marketingchef, Concare IT

WOW, var min første reaktion, da jeg bladrede bogen igennem. Det er tydeligt, at den er gennemarbejdet, indholdet lever op til samme høje niveau, og bogen levede op til mine forventninger. Fem vigtige taktikker til content marketing forklares overskueligt og forståeligt med eksempler. Den tidspressede marketer vil sætte pris på, hvor hurtigt det går at læse bogen. Og det er en stor hjælp at vurdere hver taktik baseret på omkostninger, tidsforbrug, effekt på SEO og sociale medier. Kort og godt en god bog, som jeg anbefaler."

Thomas Barregren, Direktør og stiter, Kntnt

E-bogen var rigtig spændende læsning. Jeg var særligt begejstret for case-passagerne. Både SEO og content marketing bliver ofte en lidt abstrakt størrelse, så det fungerer rigtig godt med mange konkrete eksempler, som fx hvordan Team Benns skaffede links. Jeg var også glad for kapitlerne vedrørerende måling af resultater - igen dejlig konkret. Alt i alt synes jeg, det er en rigtig solid e-bog, som helt sikkert er pengene værd. "

Peter Brendstrup - SEO and Content Marketer - Bazoom

Ribbenstegtaktikken

Smagsdommertaktikken

Brevkassetaktikken

Lystfiskertaktikken

Frugtsalattaktikken

KØB E-BOGEN HER

Kun kr. 99,- ex moms