Til contentmarketing.dk forside

Undgå begynderfejl i content marketing

Få styr på idéer og processer, når du kaster dig ud i content marketing. 

Har du brug for starthjælp til content marketing?

Content marketing ser let ud. Det er arbejdsgangene bag, der er svære at få styr. Test om du har brug for starthjælp ved at stille dig selv følgende spørgsmål:

Sådan foregår en content marketing workshop

Jeg interviewer dig over telefonen for at finde ud af præcis, hvor I står i markedet, hvad jeres udfordringer er, hvilke ressourcer I har til rådighed og hvem I ønsker at tale til. 


Her afstemmer vi også målsætningen med workshoppen, så dine kolleger ved præcis, hvad de skal bruge tiden på. Herefter kigger jeg på data, taler med potentielle kunder og analyserer jeres nuværende indhold.


Du indkalder relevante kolleger til en workshop og booker et mødelokale. Jeg forbereder en agenda, som vi koordinerer forud for workshoppen. Jeg vil være mødeleder på workshoppen og guide deltagerne til selv at udtænke idéer og løsninger, så vi når i mål og får uddelegeret ansvarsområder, inden vi forlader mødelokalet.

Workshoppen er normalt berammet til 3  timer.

Straks efter workshoppen bruger vi en time på opsamling og next steps.

Du får leveret færdige dokumenter, slides, planer og indholdskalender, så I kan komme videre.

1 måned efter workshoppen afvikler vi et statuskald, hvor vi samler op og du kan få svar på de spørgsmål, der er dukket op i mellemtiden.

Joakim Ditlev guider jer igennem

Jeg er content marketing specialist, international speaker og medforfatter til Content Marketing Bogen - den første bog på dansk om content marketing. Jeg rådgiver og underviser virksomheder, der vil forandre deres marketing, så de kan bygge relationer og skabe efterspørgsel gennem nyttigt og inspirerende indhold. 

Jeg har faciliteret mange workshops for både små og store danske virksomheder gennem de sidste 5 år.

Referencer

Send forespørgsel

Book en content marketing workshop i dag

Er du interesseret i at få styr på idéer og processer til dit content marketing projekt? Udfyld formularen herunder, så kontakter jeg dig snarest muligt. Du er også velkommen til at ringe på 6160 1164, hvis du har spørgsmål.

Content Marketing DK ApS - www.contentmarketing.dk

Har du mange idéer til indhold men i tvivl om, hvor du skal starte?

Vil du gerne organisere indsatsen på en effektiv måde? 

Mangler du værktøjer til at koordinere indsatsen, så alle, der planlægger, producerer eller promoverer indhold, løber i samme retning?

Er du usikker på, hvilket indhold dit publikum finder interessant? 

Måske er du allerede i gang med content marketing, men du kan se, at det kan gøres bedre?

Hvis du kan svare ”ja” til bare to af disse spørgsmål, vil du og dine kolleger få værdi af en content marketing workshop.

Her er et udpluk af de kunder, som har fået organiseret indholdet med hjælp fra Content Marketing DK

Fix the following errors:
Hide